9. února 2016 • 19:15

Guardiola odhalil: Kdo je největším profesionálem, kterého vedl?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve své úspěšné trenérské kariéře vedl už dva velkokluby, tituly vyhrával v Barceloně i Bayernu Mnichov. V létě navíc převezme Manchester City. Kouč Pep Guardiola trénoval hvězdy světového fotbalu v čele s Lionelem Messim, Andrésem Iniestou či Manuelem Neuerem. Největším profesionálem, kterého potkal, byl ale podle něj někdo jiný.



Guardiola je známý tím, že je velkým pedantem. Záleží mu na každém detailu. Od svých hráčů vyžaduje maximum, pro úspěch udělá všechno a to samé chce od svých hráčů. Jakékoliv pochybení nekompromisně trestá.

U španělského kouče tak uspějí jen skuteční profesionálové. Kdo byl tím největším, kterého zatím trénoval? „Robert Lewandowski. Většího profíka jsem nikdy nepotkal,“ prozradil Guardiola.

„Neustále myslí na správné jídlo, spánek a trénink. 24 hodin denně,“ chválil trenér polského útočníka Bayernu. „Ví, jak se udržet v kondici. Proto je neustále k dispozici a nemá problémy se zraněními,“ dodal Guardiola.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud