22. července 2016 • 13:42

Schürrle jde do Dortmundu! Je z něj nejdražší posila klubu v historii

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Německý fotbalista André Schürrle přestoupil z Wolfsburgu do Dortmundu. Borussia s ním podepsala smlouvu na pět let a zaplatila za něj 30 milionů eur (asi 810 milionů korun), což z něj udělalo nejdražší posilu v historii vestfálského klubu.



Pětadvacetiletý Schürrle hrál ve Wolfsburgu od loňského ledna, kdy do klubu zamířil po dvouletém působení v Chelsea. Před tím nastupoval také za Bayer Leverkusen a Mohuč. Na kontě má i 55 startů a 20 gólů za reprezentaci, se kterou před dvěma lety získal titul mistrů světa.

Pro Dortmund, jenž v létě přišel o stopera Matse Hummelse (Bayern Mnichov), Ilkaye Gündogana (Manchester City) a Henrika Mchitarjana (Manchester United), je Schürrle už osmou posilou. Borussia získala Maria Götzeho, Marca Bartru, Sebastiana Rodeho, Emreho Mora, Ousmana Debélého, Mikela Merina a Raphaëla Guerreira.

Sledujte fotbalové přestupy ONLINE ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud