30. července 2009 • 09:21

Martins do Wolfsburgu! Přestup je blízko

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Transfer je na spadnutí. Německý mistr Wolfsburg akceptoval požadovanou částku Newcastlu za nigerijského útočníka Obafemiho Martinse. Ten dostal od anglického klubu zelenou k vyjednávaní o podmínkách smlouvy.



První nabídka Wolfsburgu zněla 6 milionů liber, kterou Newcastle zamítl. „Ovšem navýšená částka o tři miliony už byla přijata,“ informoval německý tisk.

Zprávu potvrdily také nejmenované zdroje Sky Sports News. „Ještě nic není oficiální, ale kluby se již mezi sebou dohodly,“ napsal server.

Martins už před několika dny novinářům oznámil, že by se transferu nebránil. „Bundesliga bude brzy nejlepší ligou planety, proto mě přestup do Wolfsburgu láká. Doufám, že to vyjde,“ prohlásil.

Kouč „vlků“ Armin Veh si zase od Martinse slibuje posílení a zrychlení přechodové fáze. „Dokázali jsme udržet Džeka i Grafiteho. Nyní k nim chceme přivést hráče, kteří je může skvěle doplňovat, popřípadě vypomáhat ze záložní řady. Tohle všechno Martins splňuje,“ poznamenal.

Přijít mohl také Brazilec Nilmar, ale ten požadoval příliš vysoký plat a nakonec zamířil do španělského Villarrealu.

Za největší posilu však Wolfsburg považuje udržení dlouhána Edina Džeka, o něhož dlouhé týdny usiloval italský gigant AC Milán.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud