5. ledna 2010 • 10:06

Drobný asi nahradí Lehmanna ve Stuttgartu!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český brankář Jaroslav Drobný pravděpodobně změní klub. Oporu Herthy Berlín, která se nedávno posílila o stopera Romana Hubníka, chce získat VfB Stuttgart.



Podle informací německého listu Bild se 30letý Drobný může stát nástupcem o deset let staršího Jense Lehmanna, s jehož chováním a vystupování není vedení klubu dlouhodobě spokojeno.

V následujících čtyřech týdnech se prý rozhodne o tom, zda Lehmann zůstane, či odejde. Každopádně je jisté, že jestliže by došlo na druhou variantu, ukončil by profesionální kariéru.

Jens LehmannFoto Sport

Stuttgart proto vypracoval seznam čtyř možných posil, kterými by Lehmanna nahradil. A na samotném vrcholu je právě Jaroslav Drobný.

Jeho smlouva se totiž blíží ke konci a pokud ji neprodlouží, po sezoně může přestoupit zadarmo.

Z toho se dá také odvodit, že Drobný vyčká na to, jestli Hertha zvládne boj o udržení v nejvyšší soutěži.

Navíc je jasné, že není s vedením Herthy spokojen. Na jednom z reprezentačních srazů mluvil o neschopnosti, kvůli níž v létě odešlo hvězdné trio Pantelič, Voronin a Šimunič.

Lehmann se o místo ve Stuttgartu asi připraví sám. Nadřízené nahněval především tím, když zkritizoval vyhazov trenéra Markuse Babbela. Za svá slova sice vyinkasoval pokutu 40 tisíc eur, jenže ji odmítal zaplatit.

Ani na hřišti se nechová profesionálně. Často oslabuje tým zbytečnými červenými kartami a když potřebuje močit, klidně si odběhne za reklamní panel, ačkoliv se stále hraje.

Morálce týmu nepřidá ani to, že na tréninky Lehmann létá vrtulníkem, „protože to má strašně daleko“.

Jaroslav Drobný
Jaroslav Drobný

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud