21. března 2010 • 14:45

VIDEO: Fenin oslnil Německo, sestřelil Bayern

Autor: Marek Bílek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Parádní závěr s českým hrdinou. I tak by se dal nazvat bundesligový zápas Frankfurt - Bayern (2:1), v němž vstřelil rozhodující gól reprezentační útočník Martin Fenin.



Na tenhle okamžik čekal bývalý hráč Teplic více než půl roku. Fenin se naposledy střelecky prosadil 8. srpna v utkání s Werderem Brémy.

Od té doby nastupoval vinou zdravotních problémů jen sporadicky. Na jaře se dostal jen do utkání se Schalke a v Hannoveru.

Také včerejší duel s Bayernem Mnichov začal Fenin před jednapadesáti tisíci diváky jen mezi náhradníky. Favorizovaný celek hostů se brzy dostal do vedení a dlouho si jednogólový náskok držel.

Podívejte se na parádní Feninovu trefu:

Martin Fenin sestřelil svým krásným gólem Bayern Mnichov a nadchl celé Německo
Video se připravuje ...


Ovšem v závěru se povedl mistrovský tah frankfurtskému trenéru Skibbemu. Ten poslal na hřiště útočníky Fenina a Tsoumou.

Nejprve se v 87. minutě prosadil druhý jmenovaný a vyrovnal stav na 1:1. A pak přišla Feninova chvíle.

Po přihrávce Altintopa překonal v 89. minutě gólmana Bayernu Butta a senzační obrat byl dokonán. Zatímco hráči Frankfurtu mohli slavit velkolepý večer, Mnichovští měli po náladě.

Tahle ztráta je může v boji o titul mrzet. Leverkusen včera zakopnutí Bayernu nevyužil, ale pokud dnes Schalke naplno zaboduje v Hamburku, posune se místo bavorského celku na první příčku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud