22. října 2012 • 16:55

Ani "koupený" rozhodčí nepomohl. Famózní brankář zneškodnil tři penalty!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hlavní arbitr odpískal pokutový kop, pak ho nechal ještě dvakrát opakovat... Ale brankář Carlos Erwin Arias z týmu Oriente Petrolero pokaždé (tedy TŘIKRÁT) penaltu chytil! Neuvěřitelný zápas se odehrál v neděli v bolivijské lize. Hosté díky famóznímu výkonu svého gólmana remizovali na hřišti Universitaria 1:1.



Nedivte se, že z Bolívie přicházejí prapodivné hlasy o tom, že zápas byl údajně prodaný. Na první pohled se zdá, že rozhodčí domácí výběr tlačil k výhře. Viditelně, ale neúspěšně.

Co se vlastně stalo tak kontroverzního?

Penalta první – podle televizního záznamu jde o jasný faul. Gólman hostujícího celku Carlos Erwin Arias však správně tipuje pravou stranu a míč vyráží.

Ale pozor! Rozhodčí vidí pohyb brankáře ještě před zahráním pokutového kopu a nechává penaltu i přes gólmanův odpor opakovat.

Penalta druhá – brankář z Oriente mění stranu, skáče doleva a balon nepouští za svá záda. Radost? Kdepak.

Arbitr znovu ukazuje, že se pokutový kop bude opakovat. V tu chvíli se kolem něj seběhne hejno fotbalistů v bílém a společně s trenérem protestují. Pro jistotu na hřiště vstupují i policejní těžkooděnci. Jakmile vášně ustávají, jde se na třetí pokus...

Penalta třetí – brankář Arias tipuje znovu levou stranu a znovu je úspěšný! Radost je obrovská a oprávněná, tentokrát sudí nechává pokračovat ve hře. A domácí se jen drží za hlavu.

Tři marné pokusy vykolejily hráče Universitaria natolik, že nakonec inkasovali a přišli o jednogólové vedení. Takže ať už to bylo se sudím jakkoliv, hosté brali bod. Po senzačních zákrocích svého brankáře udeřili z protiútoku a vyrovnali na 1:1.

VIDEO: Penalty začínají od 4:15

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud