6. listopadu 2012 • 17:29

Dobrá zpráva! Policie našla unesenou sestru brazilského kanonýra Hulka

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO | Brazilská policie po téměř čtyřiadvacetihodinovém pátrání našla mladší sestru fotbalisty Hulka. Dvaadvacetiletou Angeliku Aparecidu Vieiru de Sousaovou, která byla nezvěstná od pondělního odpoledne, objevila hlídka na ulici ve městě Campina Grande.




Podle médií sestra útočníka Zenitu Petrohrad vypověděla, že ji cestou z práce unesli dva ozbrojení muži. De Sousaovou vezl manažer podniku a ve chvíli, kdy si na chvíli odskočil, se prý vozu zmocnili únosci. Dívku drželi bezmála 24 hodin, poté se jí podařilo utéct.

De Sousaová byla pohřešována od pondělního odpoledne. Rodina původně policii tvrdila, že s požadavky na propuštění se nikdo neozval. Posléze však úřady požádala, aby do případu nezasahovaly, což podle vyšetřovatelů mohlo znamenat, že ke kontaktu s únosci přece jen došlo.

Únosy příbuzných slavných fotbalistů nejsou v Brazílii ničím výjimečným. V roce 1994 strávil Romáriův otec v zajetí sedm dní, než byl propuštěn. Matka útočníka Robinha byla v rukou únosců v roce 2004 více než měsíc. O rok později byla zajata na několik týdnů matka Luise Fabiana, jen den byla pohřešována matka dalšího útočníka Grafiteho. Několik měsíců naopak v roce 2006 únosci zadržovali sestru Ricarda Oliveiry.

Šestadvacetiletý Hulk, jenž s brazilským národním týmem získal na olympijských hrách v Londýně stříbro, přestoupil v září z FC Porto do Petrohradu. Ruský klub za něho údajně zaplatil 55 milionů eur, čímž se útočník zařadil mezi nejdražší brazilské fotbalisty.

Ofenzivní brazilské hvězdy Hulk s Neymarem v olympijském finále proti Mexiku
Ofenzivní brazilské hvězdy Hulk s Neymarem v olympijském finále proti Mexiku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud