26. ledna 2014 • 22:13

Čmovš mění Nizozemsko za Bulharsko. V pondělí se upíše Levski Sofia

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český zadák Pavel Čmovš opouští po třech a půl letech Nizozemsko, v pondělí by měl podepsat smlouvu s Levski Sofia. Redakci iSport.cz to potvrdil hráčův agent Jiří Müller. „Pavla čekají v Bulharsku zdravotní testy, je pro něj nachystaná smlouva na dva a půl roku,“ říká Müller.



Bývalý český reprezentant do 21 let v této sezoně přišel v Nijmegenu o místo v základní sestavě, a tak chtěl za každou cenu změnit působiště. Nabídku ukrajinské Tavrie Simferopol odmítl, zájem dalších klubů nebyl tak konkrétní.

Společnou řeč našel Pavel Čmovš až s Levski Sofia, šestadvacetinásobným mistrem Bulharska, jehož dres v minulosti oblékal jiný český hráč David Bystroň.

V pondělí odlétá 23letý fotbalista společně se svým agentem Jiřím Müllerem do Sofie, kde je pro něj nachystaný kontrakt na dva a půl roku. Nejprve však musí projít zdravotní prohlídkou.

„Na Pavla udělalo jednání Levski velmi dobrý dojem,“ tvrdí Müller, který byl kvůli Čmovšovi v kontaktu i s jeho mateřským klubem Plzní a Slavií, odkud v roce 2010 do Nijmegenu odcházel.

„Pavel byl kapitánem jedenadvacítky, dva roky hrál stabilně první holandskou ligu, ale české kluby o něj neprojevily dostatečný zájem. Asi je to na českou ligu málo,“ přemítá Müller.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud