16. srpna 2014 • 22:03

VIDEO: Necid děsí Spartu. Sólem pomohl Zwolle k výhře

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Zwolle v generálce na čtvrteční utkání play off Evropské ligy s pražskou Spartou zvítězili v nizozemské lize 2:1 na hřišti Dordrechtu. O rozhodující gól se v nastavení postaral Saymak po asistenci českého reprezentanta Tomáše Necida. Ten si odbyl debut v novém týmu, kde hostuje z CSKA Moskva.



Necid přišel do hry v 56. minutě místo střelce první branky Thomase. Deset minut před koncem však dostal červenou kartu jeho spoluhráč Van Hintum a Dordrecht ihned přesilovou hru využil k vyrovnání. Ve třetí nastavené minutě ale hosté zaútočili a záložník Saymak zařídil cenné vítězství.

VIDEO: Podívejte se na Necidovo parádní sólo a náslendou asistenci

Zwolle tak má po dvou kolech plný počet bodů a dělí se o vedení v tabulce s Eindhovenem.

Zwolle, které ve čtvrtek přivítá Spartu, nastoupilo v sestavě: Boer - Van Polen, Van der Werff (64. Lam), Broerse, Van Hintum - Saymak, Rienstra - Lukoki, Drost, Thomas (56. Necid) - Nijland (81. Pereira).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud