17. října 2014 • 10:05

První Čech, který skóroval v Indii! Podaný v Kalkatě tvoří historii

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vynikající start do exotického angažmá prožívá bývalý sparťanský záložník Jakub Podaný. V nově vzniklé indické Super League se daří nejen jeho Kalkatě, která má po dvou zápasech plný počet bodů, ale i samotnému hráči. Ten se může pochlubit zajímavým milníkem. Díky trefě z posledního zápasu je prvním Čechem, který kdy v Indii skóroval. „Tohle už mi nikdo nevezme,“ radoval se Podaný po zápase.



Záložník Podaný nastoupil v utkání proti North East United na hřiště v 72. minutě, kdy Kalkata vedla 1:0. A v nastavení přišla jeho velká chvíle.

Podaný dostal centr z pravé strany, míč si výborně zpracoval a poté ho s přehledem uklidil do sítě střelou na zadní tyč. Definitivně tak stvrdil další tři body pro Kalkatu. Není divu, že svoji první trefu v Indii pořádně oslavil.

VIDEO | Gól Podaného definitivně rozhodl o vétězství Kalkaty

„První Čech, který skóroval v Indian Super League. Tohle už mi nikdo nevezme,“ napsal šťastný střelec po zápase na svůj Twitter.

„Pody ukázal svoji úžasnou práci s míčem,“ pochválil svého hráče po zápase na sociální síti také samotný klub.

Exotické angažmá tak začalo pro Jakuba Podaného na výbornou. Kromě mnoha nevšedních a zajímavých zážitků začíná přidávat i ty fotbalové. A z historické tabulky střelců v Indii ho už žádný z Čechů nevymaže.

Rozhovor s Jakubem Podaným o jeho novém angažmá v Indii čtěte v sobotním vydání deníku Sport

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud