30. října 2014 • 11:43

Šokující video! Ani jeden tým nechtěl vyhrát = PĚT vlastních gólů

Autor: jaj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Ve fotbale je možné opravdu všechno! O víkendu se v nižší indonéské lize odehrál komický zápas, ve kterém domácí PSS Sleman’s porazil PSIS Semarang poměrem 3:2. Neuvěřitelné je, že všech pět gólů bylo vlastních. Oba protivníci se totiž chtěli vyhnout týmu Pusamania Borneo FC, o kterém je známo, že v něm řádí mafie.



Utkání se hrálo za zavřenými dveřmi vzhledem k nedávným násilnostem. Z průběhu zápasu jsou však fanoušci obou týmů úplně zoufalí. A není se čemu divit. Všechny branky byly totiž vlastní. Brankáři dělali směšné chyby. Úmyslně netrefovali přihrávky svých spoluhráčů. V horším případě o míč směřující do branky nejevili zájem vůbec.

Trapný zápas se odehrál v druhé indonéské lize. Ta je rozdělena na dvě skupiny – východní a západní. Nejlepší čtyři týmy z každé skupiny postoupí do druhé fáze. A následně do třetí fáze postoupí nejúspěšnější dva kluby. A tady je zakopaný pes. Oba soupeři, kteří spolu v neděli měřili síly, se chtěli vyhnout nejsilnějšímu týmu v soutěži Pusamania Borneo FC, ve kterém vládne mafie. Aby se tak stalo, potřebovali prohrát. A tak se odehrála pořádná komedie.

V indonéském fotbale to není první případ, kdy došlo k ovlivňování výsledku. V roce 1998 si Mursyid Effendi vstřelil proti Thajsku úmyslný vlastní gól na Tiger Cupu. Nechtěl, aby Indonésie narazila v semifinále na Vietnam, který tehdy turnaj pořádal. Effendi dostal následně od FIFA doživotní zákaz činnosti.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud