13. července 2015 • 11:41

Bouře! Ve Fenerbahce vítali Van Persieho, létaly šály i světlice

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tisíce fanoušků, dýmovnice, oslavné chorály. Důležitý zápas? Kdepak, to jen fanoušci Fenerbahce Istanbul přišli přivítat novou posilu. Nizozemský útočník Robin van Persie vzbudil v Turecku obrovský rozruch.



Fanoušci Fenerbahce mají poslední dobou důvodů k radosti několik. Druhý tým loňské sezony totiž výrazně posiluje. Před několika dny dotáhl přestup Portugalce Naniho a nyní přišla ještě větší bomba. Robin van Persie!

Zisk vyhlášeného kanonýra museli vášniví příznivci tureckého klubu pořádně oslavit. A postarali se o to, aby Van Persie hned viděl, že si vybral správně. Po příletu se kolem něho sesypali a dlouho vyvolávali jeho jméno.

Van Persie si to evidentně užíval. Od fanoušků si vzal šálu, další na něj přilétla z davu. S některými si stačil podat ruku. „Je pro mě ctí být ve Fenerbahce díky skvělým fanouškům,“ tvrdil Nizozemec. Teď se musí připravit na velká očekávaní.

VIDEO | Van Persieho přivítali bouřlivě nadšení fanoušci


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud