8. února 2016 • 21:47

Pavelka byl poprvé v základu Kasimpasy. Jeho tým je ale v krizi

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé od svého přestupu z Liberce nastoupil za tureckou Kasimpasu od úvodní minuty. Záložník David Pavelka odehrál v souboji s Genclerbirligi celý zápas, radost po něm ale mít nemohl. Jeho tým totiž prohrál 0:1 a na výhru čeká už čtyři zápasy.



Jedním z důvodů, proč Pavelka do Kasimpasy přestoupil, byly její velké ambice. Dobře zajištěný tým chce hrát o evropské poháry. Jenže právě teď to tak nevypadá. Ke smůle bývalého kapitána Slovanu Liberec.

Kasimpasa byla v domácím duelu s Genclerbirligi favoritem. Tomu sice odpovídala aktivita na hřišti, ale nikoliv výsledek. Hosté dali z jediné střely na branku gól a slavili tři body. Naopak domácí zůstali čtvrtý zápas v řadě bez výhry.

Pavelka a spol. každopádně nemusí propadat velké skepsi. Momentálně jsou sice na sedmém místě ligové tabulky, ale na třetí Galatasaray ztrácí jen tři body. K tomu, aby se posunuli výš, ale musí své výkony zlepšit.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud