30. června 2016 • 15:22

Vrbu přivedli do kabiny Machačkaly. První přípravný zápas prohrál 0:2

Autor: iSport.cz, mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen týden potom, co se kouč Pavel Vrba vrátil do Prahy po vyřazení z EURO a vysvětloval český neúspěch, je už opět v plném zápřahu. Jen netrénoval českou reprezentaci, ale ruskou Machačkalu, kde ve čtvrtek podepsal smlouvu. Šéf klubu ho představil hráčům v kabině a bývalý kouč Plzně si je pak odvedl na první tréninkovou jednotku. Ve stejný den si dokonce Vrba odbyl i zápasovou premiéru, ta ale Anži moc nevyšla.



„Jde o trenéra, kterého znáte z české reprezentace, o trenéra, který umí vytvořit tým, o trenéra, který ví, jak se dobrat výher, o trenéra, který umí postavit hru, a na konci každé sezony nám přinese radost,“ vyhlásil ředitel Anži Sergej Korablev, když s  Vrbou předstoupil před hráče do kabiny.

VIDEO | Podívejte se, jak Pavla Vrbu představili hráčům a na jeho první trénink


Sám trenér do šéfova proslovu vstoupil jen jednou: „Potřebuju jen hráče, kteří budou pracovat…“ prohlásil lehce lámanou ruštinou, která je podle klubových stránek na „celkem snesitelné úrovni“.

S hráči Vrba prý mluví také anglicky, s komunikací mu bude pomáhat taky jeho nový asistent Alexander Bokij, který hrával v Olomouci. Korablev představil také další Vrbovy spolupracovníky, Dušana Fitzela a Martina Ticháčka.

Vrba už svým svěřencům také vysvětloval, co po nich bude na hřišti chtít. V prvním přípravném utkání to ale hráči nejspíš moc neplnili. S ruským týmem Chimki, který v loňské sezoně postoupil do druhé ligy, prohrála Machačkala 0:2.

Hráči Anži Machačkala přivítali Pavla Vrbu
Hráči Anži Machačkala přivítali Pavla Vrbu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud