1. října 2016 • 15:55

Po chvále pád. Vrbův tým prohrál s posledním, za 9 zápasů dal 7 gólů

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

V minulém kole ruské ligy byli za hrdiny, fotbalisté Anži Machačkala totiž obrali o body hvězdami prošpikovaný Zenit Petrohrad. Jenže jak už to tak bývá, pád dolů umí být velmi rychlý. Poznal to i tým českého trenéra Pavla Vrby. Machačkala totiž na cennou remízu nenavázala a prohrála na hřišti poslední Samary.



Machačkala má evidentně velké problémy se začátky zápasů. Se Zenitem prohrávala 0:2 už po osmnácti minutách, tentokrát dostala v 18. minutě pro změnu první gól. Do poločasu pak dala domácí Samara druhý.

Před zápasem s Anži byla Samara poslední se třemi body, přesto byla po celý duel o něco aktivnější. To se nakonec odrazilo i na výsledku, Vrbův tým stačil akorát snížit v nastavení a prohrál 1:2.

Po chvále za remízu se Zenitem si tak utkání v Samaře Pavel Vrba a jeho tým za rámeček nedají. Opět se navíc ukázalo, že Anži má velké problémy se střílením branek. Za devět zápasů jich Machačkala dala jen sedm.

"Co chybělo, abychom se zápasem něco udělali? Rychlý gól. Soupeř šel do vedení a hrál víc zodpovědně v obraně. My jsme se pak nedostávali do šancí," hodnotil duel trenér Anži Pavel Vrba.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud