17. října 2016 • 11:05

Hvězdné manýry! Drogba nechtěl být v MLS náhradníkem, radši nehrál vůbec

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Didier Drogba odmítl v zámořské MLS nastoupit za Montreal Impact v pozici náhradníka. Podle kouče kanadského týmu Maura Biella hvězdný hráč neakceptoval rozhodnutí, že nebude v základní jedenáctce, a nakonec chyběl v nominaci na zápas úplně.



"Nesouhlasil s tím, že bude na lavičce, a nakonec nechtěl být ani mezi osmnáctkou hráčů na zápas. Rozhodl se nehrát," vysvětlil Biello médiím skutečný důvod absence bývalého hráče Chelsea. Původně přitom klub vysvětlil Drogbovu nepřítomnost zraněním zad. "Skutečně ho to trochu tahá, ale byl schopen hrát," upřesnil Biello.

Osmatřicetiletý Drogba působí v Montrealu od loňského léta a v minulé sezoně nastřílel 11 gólů v 11 zápasech. Nyní už má bývalý reprezentant Pobřeží slonoviny na kontě 22 startů a deset gólů, ale už v minulých dvou zápasech byl náhradníkem, z toho naposledy v Orlandu se na hřiště vůbec nedostal.

Montreal po předchozích čtyřech zápasech bez výhry dokázal v obou utkáních zvítězit a po nedělní remíze s Torontem 2:2 si zajistil účast v play off.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud