7. listopadu 2016 • 10:10

Drama kolem Van Persieho. Málem přišel o oko, řidič sanitky nenašel klíče

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nechybělo mnoho a Robin van Persie mohl mít po kariéře. V utkání 10. kola turecké ligy na hřišti Akhisaru opustil útočník Fenerbahce Istanbul hřiště ve 39. minutě na nosítkách a s tržnou ránou na víčku. Tu si přivodil ve vápně soupeře při souboji s protihráčem. Internetem se okamžitě začaly šířit zprávy o tom, že by nizozemský útočník mohl přijít o zrak, ale tuto informaci vyloučil klubový lékař a následně i samotný hráč.



„Chtěl bych Vám poděkovat za Vaší podporu a přání po mém včerejším zranění," stojí v úvodu prohlášení, které umístil nizozemský reprezentant na svůj Twitter. Útočník Fenerbahce zároveň poděkovatl lékařskému týmu, který se o něj postaral.

„Mám trochu natrhlé víčko, ale po dnešním vyšetření v nemocnici mohu říct, že jsem v pohodě. Takové věci se ve fotbale stávají, uvedl. Nepříjemný moment se odehrál v 37. minutě zápasu, jedenáct minut po úvodní trefě, kterou obstaral právě Van Persie.

Útočník istanbulského celku se vrhl do vápna, obešel dva protihráče, ale při souboji se třetím se složil k zemi s tržnou ránou. O dvě minuty později už opouštěl hrací plochu na nosítkách a klubový lékař okamžitě zavelel k cestě do nemocnice.

Vyhráno ale rozhodně nebylo, protože přítomný řidič sanitky nemohl najít klíče a pro Van Persieho musel o patnáct minut později přijet náhradní vůz z nemocnice v Manise.

Internetem vzápětí kolovaly informace o tom, že by mohl Van Persie přijít o zrak, ale to v ranních hodinách v oficiálním prohlášení odmítl klubový lékař John Kunduracioglu.

O několik hodin později potěšil fanoušky samotný hráč, který měl radost z vítězství 3:1. Jsem rád, že tým utkání zvládl a vyhrál. Teď už se těším na derby," řekl 33letý bývalý hráč Arsenalu či Manchesteru United, jenž by tedy měl nastoupit už proti Galatasaray.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud