30. listopadu 2016 • 17:08

Konečně! Tomáš Necid nastoupil v základu, dvěma góly zachránil bod

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Tomáš Necid po třech měsících opět nastoupil v základní sestavě a v dnešním utkání Tureckého poháru si připsal první dva góly v této sezoně. Sedmadvacetiletý reprezentant díky tomu pomohl fotbalistům Bursasporu k remíze 3:3 na půdě Akhisaru.



Necid od září v Bursasporu dlouho marně čekal na šanci a vypadl kvůli tomu i z reprezentace. V minulém kole turecké ligy na půdě Galatasaraye Istanbul ale nastoupil jako střídající hráč a dnes poprvé od srpna dostal příležitost v základní sestavě.

Nabídnutou šanci naplno využil a už po deseti minutách otevřel skóre po přihrávce od Yonathana Del Valleho. Odchovanec Slavie skóroval poprvé od června, kdy na evropském šampionátu z penalty vyrovnal na 2:2 proti Chorvatsku.

Akhisar pak otočil skóre, ale Necid v 62. minutě po přesné hlavičce srovnal na konečných 3:3. V 79. minutě pak střídal. Turecký pohár se hraje ve skupinách, takže v něm mohou být remízy.



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud