Jan Podroužek
30. prosince 2016 • 05:00

Česká špička je pro Vrbu asi zavřená. Na jaře je variantou cizina

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už Jan Neruda se ptal: Kam s ním? A teď se ptá fotbal. Po konci Pavla Vrby v Anži Machačkala se logicky nabízí otázka, kam povedou jeho příští kroky. V tuto chvíli se jako nejpravděpodobnější varianta zdá, že česká špička mu bude aspoň pro jarní část sezony – nejspíš – zavřená.



Vrba už sice během prosince podstoupil dvě schůzky se sparťanským managementem, ovšem k oficiálním jednáním to mělo daleko, a Letenští pak navíc oficiálně oznámili pevné složení realizačního týmu, který povede mužstvo od začátku zimní přípravy.

Slavia? Už i s ní byl Vrba hodně spojován, ale především v době těsně před svým odchodem do Ruska. A ta má momentálně velmi dobře usazeného Jaroslava Šilhavého , s nímž míří sešívaní do boje o titul.

Nejpravděpodobnější se proto možná zdá varianta Viktoria Plzeň. Ovšem tu Roman Pivarník dovedl k podzimnímu prvenství, ligu má rozjetou nejlíp a není zatím důvod do toho zasahovat.

Jiná tuzemská varianta nepadá do úvahy, protože díky své bohaté a úspěšné kariéře je Vrba logicky drahé zboží.

Proto možná bude finiš české ligy sledovat buď jako volný trenér, anebo když už, tak zaměstnaný „za kopečky“. Ví se, že má velmi dobré jméno na Slovensku, ojedinělé vůbec nejsou útěky za penězi do arabského světa. Konkrétní nabídky ale v tuto chvíli Vrba podle různých zpráv nemá.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud