18. ledna 2017 • 14:44

CSKA Moskva letěl do Španělska za teplem, kvůli sněhu ale trénoval v tělocvičně

Autor: Daniel Ryl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomu se říká smůla! Fotbalisté CSKA Moskva odletěli v rámci zimního soustředění do Španělska, aby mohli trénovat na přírodní trávě a v teple. Během prvního týdne vše vycházelo podle plánu, ale když se ve středu ráno fotbalisté ruského celku probudili, nejspíš se nestačili divit. Oblíbené turistické letovisko Campoamor totiž překryl sníh! Účastník aktuálního ročníku Ligy mistrů tak musel trénovat v tělocvičně.



Během zimní přestávky se evropské kluby přesouvají na jih Evropy, případně na Blízký východ. Důvodem je příjemné počasí, sluníčko a přírodní tráva. Také proto si CSKA vybralo pro své soustředění letovisko Campoamor, ležící na východním pobřeží Španělska. První týden přípravy probíhal podle představ, ale ve středu musel realizační tým řešit nečekanou komplikaci – sníh.

Vyhledávanou turistickou destinaci, která láká zejména na pěkné písečné pláže, totiž během noci překryla vydatná sněhová přikrývka. „Ve Španělsku je teplo, říkali…“ napsal na svůj oficiální Twitter ruský klub. Trenérský štáb v čele Viktorem Gončarenkem tak musel improvizovat a dopolední trénink se odehrál v tělocvičně.


Ještě v nejbližších dnech by měly být v Campoamor bouřky, ale o víkendu, kdy má CSKA v plánu přípravné zápasy s Wohlenem a polskou Gliwicí, už by mělo být tepleji a polojasno.

Ruský klub se na jihu Evropy připravuje na jarní část sezony, ve které se po čtvrtém místě v základní skupině Ligy mistrů může soustředit pouze na ligu. V ní mu patří třetí pozice se ztrátou tří bodů na druhý Zenit a osmibodovým mankem na vedoucí Spartak Moskva.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud