3. března 2017 • 10:57

Látal podruhé končí v Gliwicích. Dostal vyhazov po pěti prohrách v řadě

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvakrát do jedné řeky nevstoupíš, říká známé pořekadlo. Trenér Radoslav Látal se jím neřídil, ale návrat do Piastu Gliwice se mu vůbec nevydařil. Polský tým nyní českého kouče pro špatné výsledky vyhodil. Látalův tým totiž prohrál už pět ligových zápasů v řadě a je v tabulce předposlední.



Radoslav Látal prožil v Gliwicích vzestupy i pády. Tým v minulé sezoně dovedl na historické druhé místo, dlouho s ním dokonce polské lize vévodil. Jenže pak se nepohodl s vedením a u týmu naprosto nečekaně skončil.

Netrvalo ovšem dlouho a Piast Látala opět nalákal. V lize se mu totiž bez něj nedařilo a tak povolal českého trenéra zpět. Jenže tým, který po úžasné sezoně oslabil, se Látalovi zvednout nepodařilo.

Gliwice jsou v tuto chvíli předposlední v tabulce, v lize prohráli už pětkrát v řadě a nevedlo se jim ani v zimní přípravě. Proto dostal Látal padáka. „Chtěli bychom mu moc poděkovat za jeho práci a nadšení, které v Gliwicích ukázal,“ napsalo vedení polského klubu.

Látalovým nástupcem by se měl podle informací z Polska stát zkušený trenér Dariusz Wdowczyk.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud