17. června 2017 • 15:53

Dočkal ožil s novým koučem! Připravil dva góly, jeho tým podruhé vyhrál

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový reprezentant Bořek Dočkal se v dnešním utkání čínské ligy podílel na dvou brankách svého týmu Che-nan Ťien-jie, jenž v 13. kole vyhrál 3:1 nad posledním mužstvem tabulky Jen-pien. Dočkalův klub tak zaznamenal druhé vítězství v sezoně a v šestnáctičlenné tabulce mu patří třináctá pozice.



Český záložník Dočkal se prosadil v prvním utkání pod novým trenérem Jasenem Petrovem. Bulhar nahradil během reprezentační pauzy čínského kouče Ťia Siou-čchüana, jenž v závěru svého působení přestával Dočkala stavět.

Osmadvacetiletý český reprezentant, který odešel do Che-nanu v zimě ze Sparty údajně za 230 milionů korun, měl prsty v druhém a třetím gólu svého mužstva. V 50. minutě si jeho zatočený trestný kop z pravé strany do vápna srazil do vlastní branky jeden z hráčů Jen-Pienu.

Šest minut před koncem pak Dočkal ve středu pole prostrčil míč do pokutového území filipínskému útočníkovi Javieru Patiňovi, jenž sám před brankářem nezaváhal a stanovil konečný výsledek 3:1.

Podívejte se na Dočkalův trestný kop, po kterém padl druhý gól jeho týmu

 

Dočkal: Těžko vysvětlovat, jaké to v Číně je. Na sraz jsem se těšil
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud