27. června 2017 • 18:52

Návrat do Sparty padl. Stoper Sivok jedná o angažmá v Izraeli

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kariéra Tomáše Sivoka by překvapivě mohla pokračovat v Izraeli. Zájem o jeho služby projevil klub Maccabi Petah Tikva, který minulou sezonu zakončil čtvrtým místem ve skupině o titul v nadstavbové části. Izraelská média referují o přestupu téměř jako o hotové věci, podle nich by měl reprezentační stoper podepsat dvouletou smlouvu ještě tento týden.



„O přestupu stále jednáme, je to padesát na padesát,“ upřesnil informaci pro deník Sport agent Jiří Müller ze společnosti ESAM, která třiatřicetiletého Sivoka zastupuje.

Zkušenému obránci koncem června vyprší smlouva v tureckém Bursasporu a nebude prodloužena, proto hledá nové uplatnění.

V minulých měsících se spekulovalo o jeho možném návratu do pražské Sparty, její nový kouč Andrea Stramaccioni se však rozhodl pro jiné muže a přivedl Lukáše Štetinu z Dukly, respektive teprve přivede na hostování Thomase Heurtauxe z Udinese Calcio.

Dříve se mluvilo také o zájmu z americké MLS. „Už mám nějaký věk, ale zase budu volný hráč a moje finanční nároky nejsou takové,“ řekl Sivok na nedávném reprezentačním srazu.

Do obrany národního týmu se vrací Tomáš Sivok
Do obrany národního týmu se vrací Tomáš Sivok

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud