11. července 2009 • 20:34

Koller a Necid skórovali, na body to nestačilo

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští útočníci Jan Koller i Tomáš Necid se střelecky prosadili v dnešních zápasech 13. kola ruské ligy, ale vítězství se svými týmy neslavili.Kollerův pátý gól v sezoně neodvrátil porážku Samary, která prohrála doma 1:2 s mistrovskou Kazaní, jež si pojistila vedení v tabulce.



Šestatřicetiletý kanonýr, jenž se pod novým koučem Ivanem Haškem možná vrátí do národního týmu, se trefil zblízka po půlhodině hry. Autor rekordních 55 gólů v české reprezentaci v ten moment reagoval na vedoucí gól Semaka z 20. minuty a vyrovnal na 1:1.

Rozhodující trefu zaznamenal v 63. minutě kazaňský Bucharov, jenž navázal na hattrick z minulého kola. Stejně jako Koller odehrál za Samaru celý zápas Jiří Jarošík.Necid nastoupil v základní sestavě CSKA Moskva, které poslal hlavou v 67. minutě do vedení na hřišti Těreku Groznyj.

Čečenský klub však vzápětí vyrovnal na konečných 1:1 z penalty, když Aldoninovu hru rukou potrestal rumunský internacionál Daniel Pancu.
Ruská fotbalová liga - 13. kolo:

Perm - Dynamo Moskva 3:1,
Samara - Kazaň 1:2 (za domácí gól Koller),
CSKA Moskva - Groznyj 1:1 (za domácí gól Necid),

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud