27. prosince 2009 • 16:31

Adriano je v Brazílii šťastný a tvrdí: Vracet se nehodlám

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý útočník Interu Milán a Parmy Adriano hodlá navzdory zájmu evropských klubů zůstat v brazilské lize. Sedmadvacetiletý fotbalista pomohl nedávno Flamengu vybojovat první mistrovský titul po 17 letech a stal se nejlepším střelcem soutěže. Zatímco v Itálii trpěl depresemi, v Brazílii je spokojený a chce tam hrát i v příštím roce.



"Mám spoustu nabídek, ale peníze mě odsud nedostanou. Žádná smlouva mě nemůže přimět k tomu, abych ji vyměnil za lásku mých blízkých. Mám tu rodinu, děti, přátele," řekl Adriano listu O Globo. Přitom v létě tvrdil, že je připraven vrátit se do evropského fotbalu.

"Jsem tu spokojený. Titul s Flamengem byl fantastická zkušenost, lepší než cokoli jiného," prohlásil autor 27 reprezentačních gólů, jehož angažmá v Itálii předčasně skončilo kvůli porušování životosprávy a problémům s alkoholem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud