5. března 2011 • 21:55

Jarošík na Messiho nestačil, Barca vyhrála

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté mistrovské Barcelony porazili ve španělské lize Zaragozu na svém hřišti 1:0 a v čele neúplné tabulky si znovu vypracovali desetibodový náskok před Realem Madrid. Katalánský velkoklub na Nou Campu zvítězil v jedenáctém ligovém utkání za sebou a v úterní osmifinálové odvetě Ligy mistrů zde přivítá Arsenal.



Na domácí lavičce nechyběl ani přes nedávné problémy se zády trenér Pep Guardiola, který šetřil do utkání s londýnským mužstvem několik klíčových hráčů základní sestavy. Pouze mezi náhradníky tak usedli Éric Abidal, Sergio Busquets, Andrés Iniesta a David Villa.


Barcelonu poslal do vedení dvě minuty před přestávkou záložník Seydou Keita pohotovým zakončením Messiho akce. Obrana hostů s Jiřím Jarošíkem však favoritovi další branky nedovolila. Pozorného brankáře Toniho Doblase nedokázal překonat ani nejlepší střelec soutěže Lionel Messi.

V dalším dnešním utkání otočila Valencie utkání na Mallorce a díky dvěma brankám Pabla Hernándeze zvítězila 2:1. Hosté venku potřetí za sebou v domácí soutěži naplno bodovali a pojistili si třetí příčku.

Španělská fotbalová liga - 27. kolo:
Mallorca - Valencie 1:2, FC Barcelona - Zaragoza 1:0,
22:00 Atlético Madrid - Villarreal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud