12. září 2012 • 15:02

Real Madrid chce udržet svůj klenot. Nabídne Ronaldovi smlouvu na doživotí?

Autor: Václav Hanzlík
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jestli si fotbalová megastar Cristiano Ronaldo tohle všechno dopředu naplánoval, může si poblahopřát. Vyhrál na plné čáře. Poté, co si postěžoval médiím, že je v Realu smutný, dostane od královského klubu pravděpodobně královskou nabídku: Zůstaň u nás navždycky!



Jste v zaměstnání nespokojení a rádi byste se dočkali většího ohodnocení, především potom finančního? Zkuste to třeba jako Cristiano Ronaldo!

Ten si nedávno po zápase s Granadou (ve kterém mimochodem neslavil své dvě branky) postěžoval, že je smutný, a necelý týden nato už se ve Španělsku píše o tom, že mu Real Madrid hodlá prodloužit kontrakt, a navíc přihodí sumu, která z hvězdného Portugalce udělá druhého nejlépe placeného fotbalistu světa...

Těch pár slov zatřáslo celým fotbalovým světem. Kolem CR7 se po jeho prohlášení rozpoutala pořádná taškařice. Zájem o jeho služby projevil Manchester United, José Mourinho se nechal slyšet, že by Ronaldo nikdy nešel ke konkurenčním „citizens“, šejkové z Paříže se o něj prý stejně nezajímali vůbec.

Všechno zbytečně. Autor 150 přesných zásahů v bílém dresu prý San Bernabeu v žádném případě opouštět nehodlá.

Královský klub je podle španělských médií odhodlán udělat prakticky cokoli, jen aby se u něj „princezna“ cítila jako v bavlnce. Ano, tuto hanlivou přezdívku vyfasoval rychlonohý borec od deníku El Mundo.

„Obviňují mě z toho, že chci víc peněz, ale přijde den, kdy se ukáže, že to není pravda,“ bránil se samotný fotbalista s tím, že o výši gáže mu v žádném případě nejde.

Jenže deník AS na začátku tohoto týdne informoval, že se chystá prodloužení hráčovy smlouvy spojené s výrazným navýšením platu z deseti na šestnáct milionů eur (400 milionů korun). Čistého a za rok.

Tato suma by Ronalda vyšvihla na druhé místo mezi nejlépe placenými fotbalovými hvězdami. Více by v tu chvíli pobíral jen Samuel Eto´o v Machačkale (550 milionů).

Tuto zprávu potvrzuje i včerejší vydání listu Marca. Ta dokonce tvrdí, že Real Madrid by svou největší hvězdu rád udržel v klubu až do konce kariéry!

Podle listu se prý o prodloužení kontraktu začalo jednat už v minulém roce, nicméně dohoda by měla být oznámena nejdříve na konci sezony. Z jednoduchého důvodu: nikdo si nepřeje, aby bylo podepsání nové smlouvy chápáno jako výsledek Ronaldova trucu.

Aby portugalský borec cítil dostatečný respekt a podporu od svého zaměstnavatele, slíbil mu navíc prezident klubu Florentino Perez „královskou“ podporu během lednové volby nejlepšího fotbalisty světa. Do Curychu ho prý osobně doprovodí. Bude Ronaldo konečně šťastný?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud