12. června 2013 • 12:32

V Monaku zešíleli! Za Ronalda nabízejí 2,5 miliardy. Kývne Real?

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AS Monaco chce Cristiana Ronalda! A na přestup fotbalové hvězdy má připravený pořádný balík. Nechutně bohatý klub hodlá nabídnout Realu Madrid 100 milionů eur (2,56 miliardy korun). Šlo by o nejvyšší částku za přestup v historii. Ronaldo, kterému vyprší kontrakt ve španělském klubu za dva roky, by porazil sám sebe...



Cristiano RonaldoFoto EPA
Cristiano Ronaldo vyjednává s Realem Madrid o nové smlouvě. To však nejde tak hladce, jak se původně mohlo zdát. Obě strany se značně rozcházejí.

V čem? Portugalský útočník chce mnohem vyšší plat – v přepočtu 900 milionů korun za rok. Nicméně v Realu Madrid věří, že se dohodnou na nižší částce (750 milionů korun). Pamatujte – jde o částky před zdaněním.

Cristiano RonaldoFoto Reuters
„Vsadil bych se, že Cristiano svoji kariéru ukončí v Realu,“ přesvědčuje fanoušky prezident klubu Florentino Pérez. I on má ale spočítáno, že pokud se s Ronaldem na novém kontraktu nedohodne, letošní rok je nejlepší doba pro jeho prodej za co nejvyšší sumu.

A tu chce nabídnout bohaté Monaco, které jednání mezi Ronaldem a Realem Madrid důkladně monitoruje. Pokud prý k podpisu nové smlouvy nedojde, v červenci nebo srpnu podnikne první kroky, aby Portugalce ulovilo. Do Madridu pošle podle listu The Independent neuvěřitelnou nabídku – přes 2,5 miliardy korun!

Jaká by byla reakce samotného Ronalda? V Monaku věří, že by na lukrativní nabídku slyšel podobně jako Falcao. Prý jsou ochotni mu nabídnout 512 milionů korun ročně. A protože lidé žijící v Monaku jsou osvobozeni od daně z příjmu, stal by se nejlépe placeným fotbalistou na světě!

Těm dvěma by to spolu slušelo! Ale Ronaldova modelka Irina Shayk taky není k zahození...
Těm dvěma by to spolu slušelo! Ale Ronaldova modelka Irina Shayk taky není k zahození...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud