25. března 2014 • 19:45

Cruyff: Problém Barcelony má jméno Neymar. Vždyť bere víc než Messi!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z nejlepších hráčů historie a veleúspěšný bývalý trenér Barcelony či Ajaxu Johan Cruyff střílí do vlastních řad. Podle něj mají Katalánci v současné době velký problém. Ten se jmenuje Neymar. Mladá hvězda je podle ikony Barcy přeplacená a může dělat problémy v kabině.



Barcelona o Neymara v létě hodně stála. Proto nakonec neváhala a sáhla pořádně hluboko do kapsy. Z mladého útočníka udělala nejlépe placeného hráče klubu. Brazilec bere dokonce více než modla fanoušků Lionel Messi.

To se Cruyffovi vůbec nepozdává. „Neymar je problémem Barcelony. Je nepochybně kvalitním hráčem, ovšem nemůžete podepsat jedenadvacetiletého kluka a dát mu větší plat, než mají ostatní šampioni v týmu. Nikdo není Bůh v jeho věku,“ nebere si servítky často kontroverzní kritik.

„Navíc Barcelona již měla nejlepšího hráče planety Messiho, tudíž Neymar nemůže být považovaný za klíčového hráče. To prostě není možné. Může to dělat problémy v kabině,“ naznačil také Cruyff.

Neymar se v současnosti může chlubit ročním platem 13,4 milionů eur (367 milionů korun), zatímco jeho hvězdnější kolega Messi bere „pouze“ 12,5 milionů eur (340 milionů korun). To by se ovšem mělo v blízké době změnit. Barcelona již připravuje pro svůj klenot vylepšenou smlouvu, díky které se stane nejlépe placeným fotbalistou světa.

I tak je jasné, že někteří spoluhráči nemusí být z Neymarova vysokého platu úplně nadšení.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud