27. prosince 2014 • 15:25

Ronaldův vzkaz z jachty v Dubaji: Rok 2015 budu mít ještě lepší

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud se tohle proroctví naplní, pak by se měli soupeři Realu Madrid začít třást strachy. Portugalská hvězda „bílého baletu“ Cristiano Ronaldo totiž vzkazuje soupeřům, že rok 2015 bude v jeho podání ještě lepší než letošní sezona. A ta byla fantastická… „Je to můj sen a přání, aby byl příští rok lepší,“ varuje soupeře CR7.



Leckdo si myslí, že souboje Ronalda Messim , kteří se předhánějí ve sbírání různých rekordů, už snad dosahují maxima možného. Jenže s tím na ambiciózního hezounka s vyrýsovanými svaly nechoďte. Ronaldo se v lednu dozví, zda vyhrál anketu Zlatý míč, ale pečlivě se chystá na následující měsíce. Baterky dobíjí na jachtě v Dubaji.

Ronaldo nastřílel v soutěžních zápasech Realu Madrid i portugalské reprezentace 61 gólů v 60 zápasech, k tomu přidal 22 asistencí. To je zkrátka vizitka krále. Však je také Portugalec největším favoritem na zisk Zlatého míče. Ten by získal podruhé za sebou. A pokud se hodlá ještě do budoucna polepšit, to už by byl pořádný hardcore.

„Určitě je možné se zlepšit. Když hrajete za Real Madrid, tak musíte mít vždy ty nejvyšší cíle a mety, v jakékoliv soutěži,“ prohlásil Ronaldo. „Jsme tým, který touží vítězit. A navíc máme skvělého trenéra. Je to výborný člověk a všichni si ho vážíme,“ řekl Portugalec pro list As. „Jsme jedna rodina a v roce 2015 chceme být zase lepší.“

Hvězdný útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo je známý tím, že si všechno poctivě vydřel. Podle spoluhráčů si přidává po každém tréninku a na jeho vypracované postavě je to jednoznačně vidět.
Hvězdný útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo je známý tím, že si všechno poctivě vydřel. Podle spoluhráčů si přidává po každém tréninku a na jeho vypracované postavě je to jednoznačně vidět.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud