30. prosince 2014 • 14:26

ŠÍLENÉ! United nabízejí tři a půl miliardy za Balea, Real řekl: NE

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Více než tři a půl miliardy korun nabízí Manchester United za to, když mu Real Madrid prodá hvězdného Walesana Garetha Balea. Vedení „bílého baletu“ ale rekordní nabídku podle anglických médií zamítlo s tím, že je fotbalista neprodejný. „Nedovedu si bez něj Real představit,“ prohlásil prezident Realu Florentino Pérez.



Pětadvacetiletý Bale přišel do Realu Madrid v létě 2013 z Tottenhamu za 86 milionů liber a byla z toho velká senzace. Pokud by ale španělský velkoklub vyslyšel nabídku z Old Trafford, to by byla teprve pecka. Nizozemský manažer „rudých ďáblů“ by o Balea hodně stál, ale vypadá to, že dostal košem.

„Neprodáme ho za žádnou cenu. Bale je unikátní hráč, který pro nás odvádí skvělé služby a je velmi důležitý směrem k budoucnosti,“ prohlásil Perez.

Dost odlišný je přitom názor samotných fanoušků Realu. Nedávný průzkum veřejného mínění, který zkoumal vzorek třiceti tisíc příznivců madridského klubu, ukázal, že 54 procent z dotázaných by někdejší hvězdu Spurs v kádru klidně oželelo a do United prodalo…

Gareth Bale prý zůstane v Realu Madrid. Manchester United za něj sice nabízí tři a půl miliardy, ale "bílý balet" prý rekordní částku odmítl.
Gareth Bale prý zůstane v Realu Madrid. Manchester United za něj sice nabízí tři a půl miliardy, ale "bílý balet" prý rekordní částku odmítl.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud