15. ledna 2015 • 23:50

Torres potopil Real. Atlético ve čtvrtfinále poháru vyzve Barcelonu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Manko dohnat nedokázali. Fotbalisté Realu Madrid doplatili na tragické začátky obou poločasů, kdy obranu shodně nachytal útočník a hrdina zápasu Fernando Torres. Domácí sice dokázali dvakrát vyrovnat zásluhou Sergia Ramose a Cristiana Ronalda, to ale zdaleka nestačilo. Real kvůli prohře 0:2 z prvního utkání ve španělském poháru končí, naopak Atlétiko se raduje z postupu do čtvrtfinále, kde narazí na Barcelonu, která si i se sestavou plnou náhradníků a mladých talentů poradila s Elche v poměru 4:0.



Zápas Real Madrid - Atlético jsme sledovali ONLINE

MATCH OVERVIEW LEGACY

Torres šokoval ligového lídra vždy v první minutě každého poločasu. Otevřel tím svůj střelecký účet po nedávném návratu do domovského Atlética po nevýrazných angažmá v Chelsea a AC Milán. Také to byly jeho vůbec první góly do sítě Realu na stadionu San Bernabeu.

Real dvakrát vyrovnal zásluhou Ramose a nejlepšího hráče světa Ronalda, ale při výsledku prvního zápasu potřeboval na postup přidat ještě tři branky.

To Barcelona měla úlohu po prvním zápase velice snadnou. Na Camp Nou totiž Elche rozstřílela 5:0 a tak si mohla dovolit nechat v odvetě odpočívat většinu opor v čele s Messim, Neymarem, Suárezem či Piquém.

Výrazně proměněná sestava katalánského klubu si ovšem počínala podobně. Svého soupeře deklasovala na jeho hřišti 4:0 a jednoznačně tak postoupila do čtvrtfinále španělského poháru. Tam narazí na zmiňované Atlético.

Odvety osmifinále španělského poháru

Real Madrid - Atlético Madrid 2:2
Branky: 20. Ramos, 54. Ronaldo - 1. a 46. Torres

Elche - Barcelona 0:4
Branky: 21. Mathieu, 40. S. Roberto, 43. Pedro z pen., 92. Adriano

Cristiano Ronaldo sice proti Atlétiku skóroval, z konečného výsledku ale radost mít nemohl
Cristiano Ronaldo sice proti Atlétiku skóroval, z konečného výsledku ale radost mít nemohl

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud