10. února 2015 • 10:27

Po debaklu zuřil prezident Realu i fanoušci: Vaše úsměvy, naše ostuda

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Porážka s Atlétikem Madrid je pro Bílý balet pořádná potupa. A když se prohraje 0:4, jako v posledním případě, tak je to ještě o úroveň vyšší ostuda. Tu nemohl nechat být prezident Realu Madrid Florentino Pérez. V pondělí přisupěl na trénink týmu a své si vyslechli kouč i hráči.



Pérez byl po debaklu v derby nešťastný a před hráče nastoupil evidentně rozzlobený, když tvrdil, že porážka 0:4 v derby je pro Real ponižující. Italský trenér týmu Carlo Ancelotti, který výkon v derby označil za nejhorší od chvíle, co tým převzal, byl na koberečku u prezidenta klubu přes hodinu. Pak si přišli „na svoje“ i hvězdy Bílého baletu.

Hráči dostali jednoznačný úkol. Vrátit se zpět do formy, která vynesla Realu postup do další fáze Ligy mistrů, stejně jako znamenala jasné vedení ve španělské nejvyšší soutěži. Tam sice Bílý balet dál drží první příčku, jenže ztráta Barcelony je už pouze bod. Je známé, že hráči nemohou brát slova Péreze na lehkou váhu, protože ten se v případě nespokojenosti s nikým nemazlí a nemá problém vyhodit z klubu trenéra ani nějakou z hvězd.

Hvězdný Cristiano Ronaldo jen nevěřícně zírá. Real Madrid dostal od Atlétika v derby pořádný výprask a své schytaly hvězdy Bílého baletu i po zápase od prezidenta klubu. Ten za nimi přišel dokonce i na pondělní trénink.
Hvězdný Cristiano Ronaldo jen nevěřícně zírá. Real Madrid dostal od Atlétika v derby pořádný výprask a své schytaly hvězdy Bílého baletu i po zápase od prezidenta klubu. Ten za nimi přišel dokonce i na pondělní trénink.

Jako omluvu Pérez nebral ani to, že týmu chyběli zranění obránci Sergio Ramos a Pepe, nehrál ani Marcelo, stejně jako záložník Luka Modrič. Když jel prezident Realu za hráči, určitě si také musel všimnout skupinky asi dvanácti fanoušků, kteří drželi transparent, kde stálo: „Vaše úsměvy, naše ostuda.“ Ten hovořil jasně, příznivci si myslí, že dobře placené hvězdy jsou v pohodě a ostuda trápí hlavně fanoušky.

Fanoušky naštvaly snímky rozesmátého Ronalda z oslavy jeho třicátých narozenin, které se objevily na sociálních sítích několik hodin poté, co Real prohrál ostudně derby s Atlétikem 0:4. Oslavu tedy borec CR7 nenaplánoval zrovna ideálně... Prezident klubu proto hráčům důrazně promluvil a vypadá to, že atmosféra v klubu pořádně houstne.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud