23. března 2015 • 21:05

Tři fanoušci zaútočili na Balea! Naštvaný Real hrozí tvrdými tresty

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Realu Madrid museli v neděli skousnout obrovské zklamání. Jejich tým neodehrál v očekávaném El Clásicu proti Barceloně špatnou partii, přesto si odvezl porážku 1:2. Tři příznivci madridského klubu se rozhodli vylít frustraci přímo na hráčích. Řvali na ně a snažili se dokonce kopnout do auta Garetha Balea.



Tři agresivní fanoušci si na hráče počkali, když odjížděli domů. Největší problémy s nimi měl Gareth Bale, na kterého řvali a pokusili se kopnout do jeho luxusního Bentley. Velšský záložník stačil jen tak tak ujet.

Právě Bale to nemá v poslední době vůbec snadné. Po sérii nevýrazných výkonů byl terčen kritiky fanoušků již několikrát. Před týdnem sice dvěma góly rozhodl duel s Levante, po prohře na hřišti Barcelony si ale musel vytrpět nečekaný incident.

VIDEO: Dva agresivní fanoušci napadli auto Balea i Jesého

Problémy s naštvanou trojicí ovšem neměl pouze Bale. Fanoušci se pustili i do záložníka Jesého a obránce Sergia Ramose. Oba Španělé se pokusili si celou záležitost s příznivci vyříkat. Ti ovšem neměli o diskuzi zájem, na hráče spíše řvali.

Přestože se Realu Madrid po prohře výrazně vzdálil ligový titul, chování tří fanoušků většina ostatních příznivců „Bílého baletu“ odsoudila. „Nepatříte mezi nás,“ vzkázali mnozí z nich přes sociální sítě.

VIDEO: Sergio Ramos si s naštvanými příznivci promluvil

Real hodlá trestat

Proti agresi fanoušků se výrazně postavil i klub. „Real Madrid již identifikoval všechny tři výtržníky, jeden z nich je členem fanklubu. Požádali jsme klubovou komisi, aby tohoto člověka za vážný prohřešek vyřadila,“ oznámil madridský klub na svých oficiálních stránkách.

Pouhým vyřazením z oficiálního fanklubu to ale zdaleka nekončí. Real předal totožnosti také španělské národní komisi proti násilí. „Kromě toho podnikne Real Madrid všechny legální právní kroky k potrestání jednotlivců,“ vzkázal klub.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud