1. května 2015 • 11:42

Vzteklý Ronaldo. Spoluhráč mu "ukradl" gól, CR7 odmítl slavit

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Je netrpělivý, podrážděný. Cristiano Ronaldo, pokud mu nenaskakují branky a osobní statistiky, neskrývá rozčarování. Ani když jeho tým vede a branku vstřelí spoluhráč. V momentě, kdy ve středečním zápase s Almerií (3:0) uklidil před ním míč do sítě obránce Arbeloa, zlostně nakopl balon a bez jakékoliv známky radosti zamířil do středového kruhu.



Je Ronaldo geniálním hráčem, nebo namyšlenou primadonou? Dost možná jeho osobnost obsahuje obě stránky. V momentě, kdy se hvězdnému Portugalci nedaří podle představ, vybublá na povrch jeho egocentrická, sobecká povaha.

To, co hvězda Realu předvedla ve středečním zápase s Almerií, rozhodně nepřipomínalo týmové chování. K čemu přesně došlo?

Chicharito poslal centr do vápna na zadní tyč. Před Ronaldem míč do prázdné brány doklepl obránce Alvaro Arbeloa a v 88. minutě pojistil výhru Realu na 3:0. Pro 32letého obránce šlo navíc o speciální trefu. Za Real hraje šestý rok a v lize dal svůj premiérový gól.

Ronaldo ale svátečnímu střelci gól evidentně nepřál. Míč vztekle nakopl do sítě, radost v obličeji žádná. Zatímco Arbeloa slavil svou branku s Coentraem, CR7 se bez většího zájmu otočil a šel na vlastní půlku. Něco podobného udělal už v minulých týdnech, když místo něj střílel branky Gareth Bale.

Největší hvězda Realu už tři zápasy čeká na gól, nedaří se mu podle představ. Ronalda čím dál víc štve to, že tým netáhnou jeho branky. 

Ve finiši španělské ligy navíc vrcholí i střelecký souboj mezi ním a Lionelem Messim. Ronaldo na čele kanonýrů drží jednogólový náskok, na kontě má 39 branek. Celkem jich v sezoně nastřílel už 50, Messi se zatím drží na čísle 49.

Cristiano Ronaldo po zmařené šanci
Cristiano Ronaldo po zmařené šanci

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud