6. července 2015 • 17:23

Ronaldo se naštval před kamerou. Proč radši ukončil rozhovor?

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neptejte se Cristiana Ronalda na otázky, na které nechce odpovídat. Televizní rozhovor s hvězdou Realu Madrid skončil předčasně. Když reportér začal vyzvídat, co je nového o přestupu jeho spoluhráče Sergia Ramose, Ronaldova reakce byla velmi rychlá. Zvedl se ze židle a vyrazil pryč ze studia.



Situace kolem Sergia Ramose zůstává dále velmi citlivá. Z Ronaldova projevu pro televizi SNTV je to jasně zřejmé. Když dostal otázku na příchod Stevena Gerrarda do Los Angeles Galaxy, odpovídal ochotně v angličtině. Podobně se zachoval, když měl komentovat svého nového trenéra v Realu Rafaela Beníteze.

Jakmile přišla řeč na Sergia Ramose, o jehož odchodu do Manchesteru United se mluví již několik týdnů, byla Ronaldova trpělivost u konce. „Nevím, nevím,“ zmohl se na krátkou odpověď, než odložil mikrofon a sluchátka.

Kamera však zachytila i roztržku s jedním ze členů Ronaldova doprovodu. Ta už probíhala v portugalštině. „Netrvám na ničem, přinutil mě, abych odešel. Chceš, abych se k němu nechoval přátelsky? Vy dva potřebujete, abych tenhle rozhovor udělal. Ale vypadám kvůli tomu blbě před lidmi,“ ulevil si hvězdný fotbalista.

Není tajemstvím, že by Ronaldo nesl Ramosův odchod velmi těžce stejně jako nedávné odvolání trenéra Cala Ancelottiho. Zkušený obránce je ale odchodu na Old Trafford nakloněn, protože ho zklamalo, že mu vedení Bílého baletu stále nenabídlo prodloužení smlouvy.

Kontrakt dvojnásobnému mistrovi Evropy a světovému šampionovi skončí za dva roky. Anglický klub podle britských médií za devětadvacetiletého Ramose už dokonce nabídl 28,6 milionu liber (asi 1,1 miliardy korun). Jednání se ale nyní nacházejí na mrtvém bodu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud