13. července 2015 • 22:05

Posila za půl miliardy? Nevydržel dril Atlétika, ani napít se nemohl

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Snažit se udělat co nejlepší dojem na trenéra se občas nevyplácí. Své už o tom ví argentinský útočník Luciano Vietto, kterého si před pár dny pořídilo Atlétiko Madrid. Za jednadvacetiletého útočníka poslali zástupci madridského klubu do Villarealu částku kolem 20 milionů eur (cca 540 milionů korun) a mladý fotbalista se zřejmě snaží ukázat, že ne nadarmo.



Na jednom z prvních tréninků to přehnal a fyzicky se vyčerpal. Zatímco jeho spoluhráči dál pobíhali okolo, Vietto se popadal za břicho a když se chtěl napít, neměl síly ani na otevření láhve. Pomoct mu musel jeden z přihlížejících trenérů.

Přitom Vietto není žádný nazdárek. Svoje schopnosti potvrdil v minulém ročníku španělské ligy. V dresu Villarealu nastřílel 12 ligových branek a dalších šest přidal v Evropské lize.

VIDEO: Podívejte se, jak se Vietto vyčerpal na tréninku

Za vším však může být Viettova přemotivovanost. Argentinský štírek totiž při dokončování svého přestupu do Atlétika prohlásil, že ho velmi láká hrát pod Simeonem, a že ze sebe vydá vše, co v něm je.

Jenže na trenéra Rojiblancos moc dojem asi neudělal. Přísný kouč narozdíl od svých asistentů Vietta nepodpořil a jen se opodál smál.

Jednadvacetiletého útočníka čeká ještě hodně práce, aby se vypracoval do pozice, kterou měl ve svém bývalém působišti. Navíc bude mít v Atlétiku daleko větší konkurenci. Madridský klub si pořídil z Porta Jacksona Martíneze a z Monaka přišel Carrasco.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud