15. července 2015 • 13:30

VIDEO: Dráždit Pepeho se nevyplácí! V bagu takhle přejel Ronalda

Autor: pro
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příprava Realu Madrid je v plném proudu. Na turné v Austrálii pilují borci "Bílého baletu" formu na nový ročník. A i v obyčejném tréninku není nouze o zajímavé situace. Při nevinném bagu si známý brousek Pepe vyšlápl na hvězdného Cristiana Ronalda! Všichni ale vzali nevinnou chvilku s humorem a hvězdný Porugalec po chvíli ve hře pokračoval.



Jak celá situace vznikla? Při bagu šel portugalský bek doprostřed kruhu. Na videu je vidět, že "CR7" ho přitom trošku popichoval. "Zlý muž" týmu si ale celou příhodu zřejmě pamatoval. Při první příležitosti svého krajana pěkně "dojel" a udělal mu na pravé špičce nohy památku. Pepe hned zvedl ruku na znamení toho, že se omlouvá.

Nic ale není tak hrozné, jak vypadá. Všichni zúčastnění se celé situaci zasmáli a hlavní hvězda týmu po chvilce v bagu pokračovala. Příště si ale asi bude pamatovat, že "dráždit Pepeho bosou nohou, se nevyplácí..." 

Na video z tréninku se můžete podívat ZDE 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud