16. července 2015 • 19:10

VIDEO: Vyznání lásky i slzy chlapečka. Z Ronalda v Austrálii šílí!

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězda Realu Madrid Cristiano Ronaldo rozplakal během soustředění v Austrálii malého chlapečka. Důvod? Naprosto jednoduchý. Nebojte se, portugalský kanonýr nic zlého neprovedl, naopak. Klučinu dojalo, že se mu podepsal na jeho dres.



Zájem o CR7 je v Austrálii enormní. Fanoušci neustále postávájí u hotelu, kde je madridský klub ubytovaný a žadoní o podpisy největších hvězd Realu.

Ve středu se ale stalo něco zvláštního. Mezi fanoušky zavítal samotný Cristiano Ronaldo a to samozřejmě vzbudilo velký ohlas. Fanoušci jeden druhého předbíhali a div se neumačkali, když se natahovali s fixou pro trojnásobného držitele Zlatého míče.

VIDEO: Ronaldo při podepisování rozplakal fanouška

„Ronaldo, prosím, prosím. Moc tě miluji,“ křičeli teenageři na ikonu Realu. Ten se ochotně podepisoval, jak jen mohl a snažil se vyjít vstříc co nejvíce fanouškům. Jeden z nich si jeho podpisu natolik cenil, až nemohl uvěřit tomu, že ho opravdu získal a rozplakal se.

Už v sobotu ale bude mít možnost vidět svého největšího idola v kopačkách na hřišti. Real se totiž v Melbourne představí proti italskému AS Řím a 24. července sehraje duel proti Manchesteru City. Následně pak jeho předsezonní turné zamíří do Číny.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud