19. července 2015 • 21:38

Provokace v Barce! Fanoušci volili prezidenta v dresech Figa a Ronalda

Autor: pro
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve fotbalové Barceloně volili nového prezidenta klubu. Nejvyšší post v klubu obhájil dosavadní šéf Josep Maria Bartomeu. Největší pozornost na sebe ale při volbách strhli dva fanoušci. K hlasovací urně se totiž dostavili v dresech Luíse Figa a Cristiana Ronalda! V Katalánsku přitom není více nenáviděnějších fotbalistů.



V Barceloně smí volit prezidenta pouze dlouholetí členové. Členství v kubu se může i dědit. Něco na způsob dědění permanentek v anglické Premier League. Prostě fanouškovská elita, do které se jen tak někdo nedostane.

Proto bylo s podivem, když se k urně dostavil jedinec, který měl na sobě dres Luíse Figa z Realu Madrid. V Katalánku je to přitom "persona non grata", tomuto hráči neřeknou jinak než "Jidáš".

Nemůžou mu stále zapomenout, že v roce 2000 opustil Barcelonu a přestoupil právě do týmu nenáviděného madridského rivala. Při prvním utkání za Real na půde Barcelony k němu přilétla i prasečí hlava, když zahrával rohový kop...

Fanoušek celou věc posléze vysvětlil. "Omlouvám se, že jsem přišel volit v tomhle dresu. Myslím, že dostanu vyrážku. Ale byla to sázka, doufám, že už ho neobleču," uvedl fanouškovský "Figo".

Proč ale dorazil další člen v dresu hvězdy „Bílého baletu“  Cristiana Ronalda , to se už zjistit nepodařilo…

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud