20. července 2015 • 18:30

Casillasův agent šije do Realu: Iker chtěl zůstat, dělají z hráčů otroky!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nemilorsdná a velmi kontroverzní slova. Agent legendárního Ikera Casillase si po přestupu svého klienta do Porta pustil pusu na špacír. Real Madrid, kde španělský gólman působil 25 let, podrobil tvrdé kritice. Nit nenechal suchou především na prezidentovi klubu Florentinu Pérezovi. „Kvůli Casillasově aféře jednou odejde,“ předpovídá.



Casillasova agenta Santose Márqueze naštvalo, že Pérez při rozloučení s dlouholetou oporou tvrdil, že to bylo přání samotného Casillase. „Vy tomu věříte? Nikdy nechtěl odejít. Byl zde šťastný, Madrid je jeho domov. Ale oni ho tu nechtěli,“ tvrdí.

„Před třemi týdny přišel Benítez a všichni začali bláznit po De Geovi a tvrdit, jak kvalitním brankářem je Keylor Navas. Ikerovi neprokázali dostatečný respekt, to nemohl ignorovat. Není to ale Benítezova vina, všechno bylo zorganizované,“ dodává agent.

Márquez se nemilosrdně pustil do prezidenta Realu Florentina Péreze, se kterým se přitom zná od roku 1994. Několik let už spolu ale mají vyhrocený vztah. „Z hráčů dělá otroky. Nemá rád, když jsou středem pozornosti, neustále na ně útoční. Záleží mu hlavně na penězích,“ říká o dlouholetém šéfovi klubu.

„Myslí si, že je Bůh Realu. Ale přitom mu škodí,“ myslí si agent. „Florentino bude muset Real opustit. Nevím kdy, ale ten den nastane,“ je si jistý.

Marquez si navíc neodpustil ještě jeden osobní útok. „Pérez nemá rád černé hráče. Není rasista, ale nemá je rád. Proto prodal Makélélého a nechtěl Samuela Eto´a, i když byl na úrovni Figa a spol. Opustil klub kvůli barvě kůže,“ šokuje.

Proč Ronaldo prodal tvář majiteli Valencie?

Zkušený agent zabrousil i do další zajímavé oblasti, která se týká Cristiana Ronalda. „Pérez bude muset vysvětlit, proč Ronaldo prodal svou tvář majiteli Valencie Peteru Limovi. Představte si, že mu vydělá desítky milionů eur a Lim je použije pro Valencii,“ říká.

Boháč Peter Lim si skutečně koupil část Ronaldových osobních reklamních práv. Realu Madrid ale nic neubyde, na své hvězdě bude nadále vydělávat úplně stejně. V tomto případě šlo o osobní Ronaldovu věc, která se „Bílého baletu“ přímo nedotýká.

Márquez se ale nenechá obměkčit. „Vysvětlí to někdo? Proč prodal Ronaldo svoji tvář zrovna Limovi? To není normální. Naznačuje to, že Ronaldo plánuje odchod.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud