23. července 2015 • 16:50

Ronalda naštval Benítez. Proč trénujeme tyhle s*ačky, divil se

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová idylka v Austrálii? Na to zapomeňte. Na tréninku Realu Madrid se tvrdě maká a občas ujedou nervy. Tak jako naposledy největší hvězdě klubu Cristianu Ronaldovi, jenž řval na trenéra Rafaela Beníteze. A to hned dvakrát!



První konflikt přišel poté, co Benítez neuznal Ronaldův gól v tréninkovém cvičení. „Do p*dele, do p*dele chlape,“ zařval rozzuřený kanonýr. „Všechno děláš proti Portugalcům,“ dodal Ronaldo směrem ke španělskému kouči.

Benítez ale vzal Ronaldův útok v klidu, pouze se usmíval. A trénink normálně pokračoval dál. V Realu moc dobře vědí, že Ronaldo je i na trénincích hodně impulzivní, nikdy nechce prohrát.

Jenže tím Ronaldo neskončil. Na konci tréninku totiž Benítez vymyslel soutěž, která se Portugalci příliš nezamlouvala. Hráči museli trefit z hranice vápna břevno a až poté mohli z tréninku odejít.

VIDEO | Naštvaný Ronaldo řval na Beníteze

„Měli bychom trénovat, jak dostat míč do branky a ne tuhle sra*ku,“ řekl podle španělského deníku AS Ronaldo. Na jeden trénink až moc konfliktů najednou.

Potvrzuje se, že Rafael Benítez to nebude mít v Realu lehké. Většina hráčů v čele s Cristianem Ronaldem totiž stála za předchozím trenérem Carlem Ancelottim a jeho nástupce tolik neuznává.

Nyní je na Benítezovi, aby si získal respekt. Když byl po tréninku dotázán na Cristiana Ronalda, s odpovědí si hlavu nedělal. „Je to nejlepší hráč na světě.“

Cristiano Ronaldo během tréninku Realu Madrid na australském turné
Cristiano Ronaldo během tréninku Realu Madrid na australském turné

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud