6. srpna 2015 • 17:37

Bale si chtěl plácnout, Kroos ho ignoroval. Pak se oba smáli

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Realu Madrid Toni Kroos v přípravném zápase proti Bayernu střídá, na lavičce sedící Gareth Bale natahuje ruku a... nic. Německý reprezentant si svého spoluhráče vůbec nevšiml. Dusno v kabině madridského klubu? Kdepak. Kroos si jen Balea nevšiml a oba se tomu pak zasmáli.



Vtipná situace se odehrála ve finále přípravného turnaje Audi Cup v Mnichově. Gareth Bale do utkání nezasáhl, sledoval ho pouze z lavičky. Když šel Toni Kroos ve druhém poločase ze hřiště, chtěl si s ním jeho velšský parťák plácnout.

Jenže Kroos si ho příliš nevšímal, což hned zaujalo fanoušky na sociálních sítích. A co víc, na celou situaci upozornil po zápase sám Bale. „Na zdraví Toni Kroos,“ napsal a přiložil video, na kterém je všechno zachyceno.

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Kroos se kamarádovi veřejně „omluvil“. Publikoval totiž fotku z letadla, na které si s Baleem plácá. „Tohle vypadá lépe kamaráde,“ dal záložník Realu jasně najevo, že nejde o žádné nepřátelství v kabině.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud