2. září 2015 • 15:30

Real je pro smích. A De Geovi musí ještě zaplatit 270 milionů

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je známý tím, že co si zamane, toho dosáhne. Jenže prezident Realu Madrid Florentino Pérez tentokrát zůstal pro smích. Španělský velkoklub společně s Manchesterem United neuvěřitelně zpackal přestup brankáře Davida de Gey. A jako „bonus“ mu ještě Real bude za vzniklou situaci platit tučné odškodné.



Podle španělského deníku AS totiž dal Real De Geovi záruku, kterou brankář požadoval. Dohoda zněla jasně. Nepodepiš novou smlouvu v United a my tě do konce přestupového období přivedeme. A pokud ne? Dostaneš 10 milionů eur (270 milionů korun).

Přesně tato situace nastala. Real se sice s United dohodl na De Geově příchodu (opačný směrem by zamířil Keylor Navas), ale kluby vše řešily na poslední chvíli. A to se nevyplatilo, dokumenty o přestupu nedorazily včas.

Z výměny brankářů mezi dvěma velkokluby tak sešlo. Real i United jsou nyní pro smích, nejen internetoví vtipálci je vzali útokem. To je ale ten menší problém.

Madridský klub teď hlavně musí motivovat svou jedničku Keylora Navase, který má jistě v hlavě, že nebýt nesrovnalostí, byl by už jinde... United zase musí rychle vyřešit napjaté vztahy trenéra Van Gaala a De Gey.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud