10. září 2015 • 12:57

Ronaldo je na prodej! Ovšem za 27 miliard, řekl šéf Realu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chcete mít v týmu Cristiana Ronalda? Teď už víte, s kolika penězi musíte přijít. Prezident Realu Madrid Florentino Pérez je ochoten pustit hvězdného portugalského fotbalistu do Paris St. Germain. Háček je v tom, že cenu třicetiletého útočníka stanovil na závratnou miliardu eur (asi 27 miliard korun), což je desetkrát víc než přestupový rekord.



Ronaldo má v Madridu ještě tři roky platnou smlouvu, podle spekulací je však nespokojený s novým trenérem Rafaelem Benítezem a přemýšlí o změně dresu. Vedle Portugalcova bývalého zaměstnavatele Manchesteru United má údajně velký zájem bohatý pařížský klub, který dokonce měl na závěr přestupového období poslat za Ronalda oficiální nabídku.

"Pokud ho PSG chce, tak je to velmi jednoduché. Jestli zaplatí výkupní klauzuli, která činí jednu miliardu eur, tak bude jejich," řekl španělským médiím Pérez.

Přestože s odchodem Ronalda nepočítá, jeho setrvání stoprocentně nezaručil. "Má kontrakt a chceme, aby tady zůstal, ale nic v životě není jisté," podotkl osmašedesátiletý funkcionář. "Dnešní Real Madrid si bez Cristiana Ronalda nelze představit. Je to nejlepší hráč na světě," dodal Pérez.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud