9. listopadu 2015 • 21:54

Ronaldo pod palbou kritiky. Nepřihrál a rozzuřil i „kliďase“ Modriče

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Realu Madrid nechápou a ptají se: „Co se to děje s Ronaldem?“ Hvězda týmu a donedávna hráč, bez kterého si Real nedokázali příznivci ani představit, se již několik týdnů potýká s výrazným poklesem formy. A nejde ani tak o statistiky, jako o herní projev. Naposledy všechny včetně svých spoluhráčů Cristiano naštval velkou sobeckostí na půdě Sevilly.



Real Madrid v neděli poprvé pod Rafaelem Benítezem prohrál a na první Barcelonu ztrácí před El Clásikem tři body. V Seville sice vedl 1:0, ale nakonec padl 2:3, když navíc snižoval až v poslední minutě utkání.

Ještě více než samotná prohra se ale řeší (ne)výkon Cristiana Ronalda. Portugalský kanonýr se totiž trápí, na hřišti není v posledních zápasech vůbec vidět. A co víc, hře Realu často škodí. Tak jako v 68. minutě zmiňovaného duelu v Seville.

Real prohrával 1:2 a domácí mu špatnou rozehrávkou nabídli exkluzivní možnost na vyrovnání. Ronaldo dostal míč na hranici pokutového území, před ním byli dva bránící hráči. Portugalec se rozhodl vystřelit a mířil mimo.

VIDEO | Ronaldo nepřihrál do jasné pozice a vystřelil mimo

Právě to ale zbytek týmu doslova rozzuřilo. Vedle Ronalda totiž byli úplně volní spoluhráči Luka Modrič i James Rodríguez. Stačilo, aby útočník Realu posunul míč a byli by úplně volní před brankou. Jenže Ronaldo to vzal na sebe a zklamal.

Tím jindy klidného Modriče pořádně naštval, chorvatský reprezentant několikrát rozhodil rukama. Stejně tak Toni Kroos a další. Tohle prostě Ronaldo vůbec nezvládl a vzal Realu úžasnou šanci na vyrovnání a případné otočení zápasu.

Přestože Ronaldo podává hodně špatné výkony, trenér Benítez nad ním zatím drží ochrannou ruku. Portugalce vůbec nestřídá, ten tak hraje celé zápasy. Týmu ale v poslední době není vůbec platný. A štvát to začíná i fanoušky, pro které byl Ronaldo vždy modlou.

Napravit si reputaci bude Ronaldo každopádně moci v dalším utkání. A není to obvyklá fráze, za necelé dva týdny se totiž Real Madrid utká s Barcelonou ve slavném El Clásiku.

Vybíjel si frustraci na protihráči?

Neproměněná šance ale nebyla jedinou kaňkou na Ronaldově výkonu proti Seville. Jak ukazuje následující video, nepříjemně a hlavně zbytečně udeřil rukou při jednom ze soubojů svého protihráče. Důkaz Ronaldovy frustrace posledních týdnů?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud