9. listopadu 2015 • 19:24

Moyes ve Španělsku neuspěl! Bývalý kouč United dostal vyhazov

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skotský fotbalový trenér David Moyes ukončil předčasně kvůli neúspěchům další angažmá. Po necelém roce v Manchesteru United, kde v létě 2013 nahradil legendárního Alexe Fergusona, opouští po roce španělský San Sebastian. Výpověď dostal tři dny po ligové prohře s nováčkem Las Palmas (0:2).



Dvaapadesátiletý Moyes v minulé sezoně španělské ligy obsadil s baskickým týmem 12. místo, ale teď figuruje těsně nad sestupovými příčkami. V tabulce je San Sebastian až šestnáctý a po reprezentační pauze ho čekají slovutní soupeři: Sevilla a Barcelona.

Proti nim už mužstvo povede bývalý záložník Eusebio Sacristán, jenž byl jmenován Moyesovým nástupcem. Jednapadesátiletý Španěl poprvé usedne na lavičku prvoligového týmu jako hlavní trenér, dosud byl asistentem v Barceloně, vedl její béčko a Celtu Vigo.

Moyes měl smlouvu do června 2016, podle spekulací se nyní zřejmě vrátí do Anglie, kde před Manchesterem vedl 11 let Everton.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud