24. listopadu 2015 • 09:56

Naznačil senzaci? Už brzy, příteli, vzkázal Ronaldovi Di María z PSG

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Real Madrid neprožívá příjemné dny a trápí se i Cristiano Ronaldo. Podle španělských médií nejen kvůli dvěma prohrám v řadě, ale hlavně kvůli trenérovi Rafaelu Benítezovi. Španělský kouč nepřirostl hráčům k srdci, prezident Florentino Pérez mu ale vyslovil důvěru. Chvíli poté naznačil možný Ronaldův odchod jeho bývalý spoluhráč...



O tom, že má Ronaldo s Benítezem problémy, se spekuluje už hodně dlouho. Již od letní přípravy se pravidelně objevují náznaky, že na tom něco bude. Šéf Realu Pérez to naposledy popřel, ale to není překvapením.

Po ostudné prohře 0:4 v El Clásiku se nicméně mluvilo o tom, že by mohl být Benítez odvolán. To by podle informací ze Španělska přivítal nejen Ronaldo. Jenže prezident Pérez se za kouče, kterého v létě sám vybral, postavil.

„Rafael Benítez má naší plnou podporu. Je to skvělý trenér a velký profesionál. Věříme, že s ním dosáhneme úspěchů,“ nechal se slyšet Pérez, jehož fanoušci během El Clásika vyzývali k rezignaci.

Přispěje Benítezovo setrvání k odchodu Cristiana Ronalda, o čemž se také spekuluje již nějakou dobu? Olej do ohně přilil bývalý hráč Realu Madrid a aktuálně záložník francouzského PSG Ángel di María.

„Brzy, můj příteli,“ napsal Argentinec na svůj oficiální Facebook a přiložil společnou fotku s Ronaldem. Udělal tak chvíli poté, co dal prezident Realu Madrid veřejně podporu trenérovi Benítezovi.

O Portugalcově odchodu do bohatého PSG se ostatně mluví již několik měsíců. Přestože Ronaldův agent Jorge Mendes několikrát zopakoval, že jeho klient chce ukončit kariéru v Realu, všechno naznačuje tomu, že se tak nestane. I kvůli Benítezovi.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud