2. prosince 2015 • 23:42

ÚLET Realu! Nasadil hráče v trestu a hrozí mu vyloučení z poháru

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Problémy Realu Madrid zdá se neberou konce. Bílý balet podle všeho nasadil do pohárového zápasu v Cádizu hráče, který byl v trestu ještě z minulé sezony, a teď mu (i přes jasné vítězství 3:1) hrozí, že bude ze soutěže vyloučen.



Kouč Rafael Benítez poslal do čtvrtého kola Copy del Rey na hřišti Cádizu hodně pozměněnou sestavu bez největších hvězd a jedním z náhradníků, kteří dostali šanci, byl i Denis Čeryšev. A to se zřejmě Realu stane osudným.

Ruský ofenzivní záložník dal sice vedoucí gól, jenže kvůli jeho pobytu na hřišti může být Bílý balet ze soutěže diskvalifikován. Čeryšev dostal v minulém ročníku poháru ještě v dresu Villarrealu v semifinále proti Barceloně třetí žlutou kartu, za níž vyfasoval stopku.

Od té doby si neměl trest jak odkroutit, stát měl právě ve středečním úvodním zápase Realu v novém ročníku prestižní soutěže. Jenže Benítez ho poslal na hřiště v základní sestavě...

Tím se v průběhu první půle bavili domácí fanoušci, kteří mimo jiné skandovali: „Čeryšev je v trestu“ a „Rafo, zkontroluj Twitter“, kde už tahle informace o selhání Realu čile obíhala.

Benítez sice ruského fotbalistu před druhým poločasem stáhl, ale to už bylo pozdě. Čeryšev se při střídání také gestem omlouval spoluhráčům, on za tenhle úlet ale odpovědnost nenese...

Trestem za neoprávněné nasazení hráče je vyloučení ze soutěže – pod podmínkou, že soupeř vznese oficiální stížnost. Cádiz na svém twitterovém účtu oznámil, že se kvůli tomu sejde vedení klubu. A podle novinářky Canal+ Moniky Marchante je téměř jisté, že ji podá. Real tak velice pravděpodobně (i přes vítězství 3:1) v poháru skončí hned po prvním zápase...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud