14. prosince 2015 • 16:38

Villarreal překvapil Španělsko! Remizoval v Plzni a pak složil Real

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na půdu českého mistra Viktorie Plzeň si jeli pro první místo ve skupině Evropské ligy. Jenže Villarreal musel být nakonec rád za vydřenou remízu 3:3 a čelo skupiny tak přenechal Rapidu Vídeň. Ovšem uběhlo jen pár dnů a „Žlutá ponorka“ postavila na nohy celé Španělsko.  Villarreal totiž zdolal slavný Real Madrid.



„Na Real Madrid vůbec nemyslíme. Naším cílem je vyhrát v Plzni a postoupit v Evropské lize z prvního místa,“ řekl před utkáním v Česku trenér Villarrealu Marcelino García Toral. Jenže jeho tým vůbec nechytl začátek utkání, hrál špatně a brzy prohrával.

Villarreal se zvedl až pět minut před přestávkou, ve druhém poločase dokonce zápas na půdě Plzně otočil. Jenže poté zase vypnul a v nastavení byl nakonec hodně rád, že dosáhl alespoň na remízu 3:3. Nic oslnivého nepředvedl.

Střih. Je neděle 20:30 a právě začal duel Villarrealu s Realem Madrid. Domácí byli od začátku jasně lepší, už po pár minutách nastřelili tyč a za chvíli už se mohli radovat. Po přihrávce útočníka Bakambua se prosadil jeho kolega Roberto Soldado.

VIDEO | Soldado rozhodl zápas proti Realu Madrid

A outsider zatápěl Realu dál. Ve druhém poločase se sice role obrátily a velké šance měl i „Bílý balet“, ale Villarreal už vedení 1:0 udržel. Jen čtyři dny po zklamání v Plzni tak u jeho fanoušků zavládla euforie.

Villarreal přitom v Plzni nenastoupil s žádným „béčkem“. Oproti zápasu s Realem vyměnil trenér Marcelino krajní posty, které točí v této sezoně pravidelně. Naopak stoperská dvojice, střed zálohy a hlavně smrtící útok byl stejný.

Kolář: Ukázali jsme, že máme na to hrát se špičkovým týmem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud